top of page

Valmennukset

Valmennuspakettini pohjautuvat yksilövalmennuksiin, jotka täydentyvät tulevaisuudessa ryhmävalmennuksilla ja verkkokursseilla. Valitse itsellesi sopivin valmennus ja avaa uusi sivu johtajuudessasi!

"Jos tätä valmennusta pitäisi jotenkin kuvailla, niin se on kuin terapiaa - business-terapiaa. Ihan parasta, kun huomaa omien haudattujen ajatustensa näkevän päivänvalon, jolloin ne lähtee ihan laukalle. Ja kiitos vielä kaikista työkaluista ja käytännön vinkeistäkin. <3"

Kaikissa valmennuspaketeissa on mukana henkilökohtaista valmennusta, sillä se on tehokkain tie todelliseen muutokseen. Henkilökohtainen valmennus toimii paremmin, aidommin ja nopeammin kuin yksikään yleinen koulutus tai kirja koskaan. Oma osaaminen ottaa harppauksia jo erittäin lyhyessä ajassa.

Voit tuoda valmennuksiin asioita, joita olet saattanut pohtia jo pitkään, mutta ratkaisut eivät tunnu vieläkään toimivilta. Olen itsekin ollut coachattavana asioista, joiden luulin olevan jo käytännössä valmiita. Yhtäkkiä keskustelun aikana päästäni aukesikin valtavia määriä lukkoja ja lopputuloksesta tuli parempi ja monisyisempi, kuin olisin osannut etukäteen toivoa!

Valmennukset on tarkoitettu kauneus- ja hyvinvointialojen johtajille ja tiiminvetäjille (kampaamo, kauneushoitola, hieronta/hoitola, kynsi-, tatuointi- ja jooga-studio ja muut vastaavat).

“Meerin kanssa on niin mahtava työskennellä. Hänen kannustamana löytyy ne oikeat, itselle sopivat ratkaisut kuin itsestään.”

VALMENNUKSEN METODIT - COACHING JA MENTOROINTI

Business coaching on valmennusta, jossa käsitellään työhön liittyviä muutoksia ja haasteita. Samalla tulee usein käytyä läpi henkilökohtaisia tunteita, tapoja ja uskomuksia. Coaching on luottamuksellista ja tavoitteellista keskustelua, jossa valjastetaan omat voimavarat ja potentiaali käyttöön. Coach on ajattelukumppani, joka auttaa solmujen avaamisessa, tuo nähtäville sokeita pisteitä ja huomaa missä kohdin silmäsi loistavat. Teet itse ajatustyön ja löydät ratkaisut, jolloin suunnitelmasi on aina omannäköisesi ja tuo voimaa.

Mentoroidessa jaan omia kokemuksiani ja tietotaitoani liikkeenjohtajana ja yrittäjänä. Mentorina tarjoan vinkkejä, konkreettisia ratkaisuja ja ammatillista tukea.

Kokemukseni kampaamo-alalla ja esihenkilötyössä tuovat vankan pohjan mentorina toimimiselle. Olen aloittanut pienestä, kasvattanut toimintaa useaan liikkeeseen ja tehnyt matkan varrella varmasti kaikki virheet. Nykyään 10-vuotias Folk Helsinki on vakavarainen yritys, jossa on erittäin sitoutunut henkilökunta.

NYT ON OIKEA AIKA PANOSTAA OMAAN OSAAMISEEN.
TULE VALMENNUKSEEN JA KOE MITEN USKOMATTOMAN MUUTOKSEN SE VOI SAADA AIKAAN!
meerimäntylä_brandphotography_2024_puurovisuals_re_edit-8.jpg

YKSILÖVALMENNUS, 1 KK

Oletko uuden edessä etkä tiedä miten edetä?

Vai etsitkö sparrailuapua johonkin asiaan ja kaipaisit neuvoa ja uusia näkökulmia?

 

Solmun avauksesta saat apua akuutin haasteen ratkaisuun.

490 € + alv 24 %

YKSILÖVALMENNUS, 4 KK

Tämä on valmennus sinulle, joka haluat olla työpaikkasi rakastettu tukipilari - riittävän luja, mutta lempeä johtaja.

 

All inclusive -valmennus on panostus omaan osaamiseen, henkilökuntasi ja itsesi hyvinvointiin ja liiketoimintasi menestykseen. Valmennus muuttaa sinua ja toimintatapojasi pysyvästi.

980 € + alv 24 %

bottom of page