top of page

Tekijänsä näköinen
Yrittäjän opas kauneus- ja hyvinvointialalle

Kirjasta sanottua

"Ei tahdo pystyä lopettamaan kesken. Aivan loistava kirja!"

"Sain ihan älyttömästi uusia näkökulmia omaan liikkeeseen, jonne on tulossa isoja muutoksia vuodenvaihteessa. Todella hyviä pointteja ja mietitty monelta kulmalta. Meillä on ensi viikolla palaveri töissä ja sain suuria työvälineitä palaverin pitämiseen ja vahvistusta omalle näkemykselle. Jokaisen meidän alalla pitäisi ehdottomasti lukea tämä kirja."

"Ostin kirjan eilen ja se tuli luettua jo illalla/yöllä, koska ei vaan voinut lopettaa lukemista. Todella selkeää ja mielenkiintoista tekstiä, josta aivan varmasti jokainen lukija saa paljon ideoita. Kunpa kirja löytäisi tiensä kaikkien kauneus- ja hyvinvointialoilla työskentelevien käsiin."

"TÄÄ ON IHAN TÖRKEEEEEN HYVÄ! Ihan killeri! Kaikkien alalla olevien ja kaikkien alaa miettivien pitäisi lukea tämä! Teksti ei ollut kuivaa niin kuin usein yritysoppaissa tuppaa olemaan, vaan se oli oikeasti mielekästä ja mielenkiintoista luettavaa mutta silti erittäin asiapitoista. Onneksi otin aikaa tämän lukemiseen, koska kun pääsin vauhtiin, en pystynyt enää lopettamaan!"

"Kirja on erittäin luettava ja imee mukaansa. Siinä on uskomattoman paljon hyvää ja tärkeää tietoa. Talouden laskelmat selkeitä ja yrittäjäesimerkit monipuolisia ja kiinnostavia. Hieno kirja kertakaikkiaan."

"Tämä olisi kyllä ehdottomasti tarpeellinen jokaisen kampaamokoulun perusopetuksen tueksi ja oppikirjaksi. Tekstiä on todella helppo lukea ja ymmärtää."

Jälleenmyyjät:

Verkkokaupat:

Books On Demand

Adlibris

Suomalainen Kirjakauppa

E-kirjat:

Amazon

Elisa

Liikkeet:

Folk Helsinki, Fredrikinkatu 60, 00100 Helsinki

Folk Helsinki, Eerikinkatu 9, 00100 Helsinki

Tekijänsä näköinen Yrittäjän opas kauneus- ja hyvinvointialalle
Kenelle?

Tekijänsä näköinen on inspiraation lähde jokaiselle jo alalla olevalle kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjälle:

  • Kampaajalle, kosmetologille, maskeeraajalle, hierojalle, osteopaatille, fysioterapeutille, joogaohjaajalle, tatuointi-artistille...

  • Liikkeenjohtajalle, ammatinharjoittajalle, omasta liikkeestä haaveilevalle ja alan opiskelijalle

bottom of page