top of page

Valmennukset

“ Oon saanut Meeriltä hurjan paljon itseluottamusta omaan tekemiseen sekä vahvistusta asioihin, joiden kanssa itsekseni painin. Hän kuuntelee tarkkaan ja selkeyttää mun omaa tajunnanvirtaa tarkentavilla kysymyksillä.

Meerillä on ihanan rauhoittava olemus.”

Henkilökohtainen valmennus toimii paremmin, aidommin ja nopeammin kuin yksikään yleinen koulutus tai kirja koskaan. Asioiden pyörittely yksin myös tuntuu kuormittavalta (ja näiden valmennusten jälkeen jopa ajanhukalta)!

Ihminen tuo valmennuksiin usein asioita, joita hän on saattanut pohtia jo pitkään, mutta ratkaisut eivät tunnu vieläkään parhaimmalta mahdolliselta. Olen itsekin ollut coachattavana asioista, joiden luulin olevan jo käytännössä valmiita. Yhtäkkiä keskustelun aikana päästäni aukeaakin valtavia määriä lukkoja ja lopputuloksesta tulee paljon parempi ja monisyisempi, kuin olisin koskaan osannut etukäteen toivoa! Tunnin aikana tulee hetkittäin jopa huvittunut olo siitä, miten en ollut tajunnut jotain asiaa jo aikaisemmin.

 

Ratkaisut ovat sinun sisälläsi valmiina. Ne pitää vain kaivaa esille!

COACHING JA MENTOROINTI, MISTÄ ON KYSE?

Business coaching on valmennusta – vähän kuin business-terapiaa, jossa käsitellään työhön liittyviä muutoksia ja haasteita. Samalla tulee usein käytyä läpi henkilökohtaisia tunteita, tapoja ja uskomuksia.

 

Coaching on luottamuksellista ja tavoitteellista keskustelua, jossa valjastetaan omat voimavarat ja potentiaali käyttöön. Coach on ajattelukumppani, joka auttaa solmujen avaamisessa, tuo nähtäville sokeita pisteitä ja huomaa missä kohdin silmäsi loistavat. Teet itse ajatustyön ja löydät ratkaisut, jolloin suunnitelmasi on aina omannäköisesi ja tuo voimaa.

Mentoroidessa jaan omia kokemuksiani ja tietotaitoani liikkeenjohtajana ja yrittäjänä. Mentorina tarjoan vinkkejä, konsultointia, konkreettisia ratkaisuja ja ammatillista tukea.

Kokemukseni kampaamo-alalla ja esihenkilötyössä tuovat vankan pohjan mentorina toimimiselle. Olen aloittanut aivan pienestä, kasvattanut toimintaa useaan liikkeeseen ja tehnyt matkan varrella varmasti kaikki virheet. Nykyään 10-vuotias Folk Helsinki on vakavarainen yritys, jossa on erittäin sitoutunut henkilökunta.

Valmennuksissa keskustelun ote on aina coachaava, mutta mentoroin tarvittaessa ja silloin kun huomaan siitä olevan apua tilanteen ratkaisemiseksi. Jakamalla osaamistani haluan auttaa – kenenkään ei tarvitse selvitä yksin!

Valmennuksissa voidaan käydä läpi mm. seuraavia teemoja:

  • Epävarmuus tai epämääräinen tunne johtajana

  • Kuormitus ja ajanhallinnan puute

  • Muutoksen läpivieminen tai uuden aloittaminen

  • Toisten toimintaan puuttuminen ja palautteen antaminen

  • Puuttuvat pelisäännöt tai muut ilmapiiriä hiertävät asiat

  • Toimeentulo, asiakkaiden hankinta ja kilpailutilanne

  • Oman toiminnan suunta, ydin ja brändi

Tervetuloa valmennukseen

No available programs
bottom of page